Topic Replies Views Last post
Posts written by Markdown in non-default language of Translate plugin does not render correctly
by rino28174

6

3932

rino28174 posted

Public folder problem
by ndcisiv

2

2568

ndcisiv posted

No validation in Post model
by ishapovalova31933

1

2888

ChadStrat posted

After doing update some 404's are now appearing as 500.
by paulgrafx

3

3863

paulgrafx posted

"Class 'DOMDocument' not found" if re-edit post with markdown enabled
by rino28174

3

4625

rino28174 posted

"Undefined index: oauth_token" on line 81 of TwitterOAuth.php
by TheGreener

3

3869

TheGreener posted

Undefined variable: string when posting comment after update
by laics19845002

1

11566

funnyjokes1.com30898 posted

Embedding code syntax keeps changing back when editing posts content.
by paulgrafx

3

4039

paulgrafx posted

Getting missing value errors when tags/categories are empty or incorrect
by paulgrafx

1

3210

paulgrafx posted

Issue with /radiantweb_api/problog/check_url/ url not working but can be fixed.
by paulgrafx

3

3143

paulgrafx posted

FIXED: Need to sort search options in 'tags', 'categories' and 'series' admin pages - currently doesn't filter anything.
by paulgrafx

1

4184

paulgrafx posted

Possible to bind extra fields to the category and tag input
by paulgrafx

3

3371

paulgrafx posted

How to for integrating the problog categories posts with the sitemap plugin?
by paulgrafx

1

3260

paulgrafx posted

Components don't list
by alessandro.traversi15043

4

4962

ChadStrat posted

[RESOLVED] Latest update (5.0.3) broke pages
by zajd

6

4502

zajd posted

An exception has been thrown during the rendering of a template ("Array to string conversion").
by paulgrafx

1

4438

paulgrafx posted

General error: 1 near "title" on latest OctoberCMS using SQlite
by marijnhurkens6645

4

6735

paulgrafx posted

Tag detection result causing issue if no tag is found.
by paulgrafx

0

3049

paulgrafx posted

The slug generated still allows characters in the slug: fix
by paulgrafx

2

3497

paulgrafx posted

Tags containing Apostrophe's still not working and having to be changed every update.
by paulgrafx

3

3471

ChadStrat posted

21-40 of 211