Topic Replies Views Last post
Footer menu attributes not being applied (similar to previous issue)
by webmaster57778

1

126

Charis posted

Unable to locate Static Pages created in the CMS
by prasad.kolachana62533

1

155

Charis posted

About ABOUT US and SUBSCRIBE US on the footer
by livestones61858

0

108

livestones61858 posted

staticPage twig filter missing
by jeff29517

0

196

jeff29517 posted

name misspelling of class preventing load
by webmaster57778

1

260

Charis posted

error 500 on static pages
by bubblecatcher

1

304

bubblecatcher posted

Setting menu class not functioning
by webmaster57778

4

426

webmaster57778 posted

single image carousel
by bubblecatcher

5

411

bubblecatcher posted

Picture gallery
by derekmcvicar007

1

467

Charis posted

nav button on mobile.
by simon51819

7

536

simon51819 posted

Contact Form data not being used on page render
by marvisleung51567

0

647

marvisleung51567 posted

Issues with multiple tab sections on a page.
by glideagency

1

571

Charis posted

Adding Testimonial section to page
by derekmcvicar007

10

724

Charis posted

Landing Page Thrown 500 Error Code
by glideagency

2

725

Charis posted

Contact Form not displaying messages
by marvisleung51567

1

753

Charis posted

Remove and insert own navbar / add a responsive splash image
by simon51819

3

765

Charis posted

Additional Nav Level
by pbriner

2

2502

freeyland10761 posted

Error during installation of theme
by marvisleung51567

1

685

marvisleung51567 posted

Transition reduction
by marvisleung51567

2

650

marvisleung51567 posted

Background images pixelating on mobile devices
by keirs14500

0

750

keirs14500 posted

1-20 of 64