laszlo.zenware.io Approved

Member since: 2016-03-15

Recent posts by laszlo.zenware.io
Post When

Hi there Dustin! Can you let me know which version of OctoberCMS are you using? Thanks, Laz

Posted in Embedded Gallery using Media Folder - not found

Hi Responsive, This sounds like an OctoberCMS issue. I have no control over the October gateway, I c...

Posted in Plugin no longer attached to project

Hi Endi,

Unfortunately there is not much I can do.

Previously NovemberGallery used the "Image Resiz...

Posted in Always the default image shown (Image Not Found)

Endi, you may need to take some manual steps when you upgrade to the newest version. Please see the ...

Posted in Always the default image shown (Image Not Found)

Ok, you may need to take some manual steps when you do. Please see the "Upgrade" tab on the Plugin p...

Posted in Embed Gallery Not Displaying Images

Hi mnt69765,

I've looked into the issue. Please follow these steps:

  1. Make sure you are using the lat...

Posted in Upgrade plugin to v2

Hi mnt69765,

This seems to be an issue with OctoberCMS, let me try and get some help from them and I...

Posted in Upgrade plugin to v2

Hi Endi, OctoberCMS made some breaking changes in their recent updates, so you will have to upgrade ...

Posted in Always the default image shown (Image Not Found)

My sincere apologies for taking so long but we've finally managed to add full support for OctoberCMS...

Posted in Embed Gallery Not Displaying Images

Hi Cy, Just giving you a heads up that this will take more time on our end, I will let you know as s...

Posted in Embed Gallery Not Displaying Images