roman30845 Approved

Member since: 2018-07-15

Recent posts by roman30845
Post When

Hi,

thank you for your message. I am on vacation at the moment, but I'll check that out :-)

Posted in OPTIONS request breaks with a 500

That would be a good idea.

Posted in Feature request: Accordion

No problem - sorry, I was in vacation for quite a while.

I'd love to know how to use the components ...

Posted in Feature request: Disable images on Features, Tabs etc.

Hi Charis,

I would love to have the possibility to choose not to use an image in Feature-Blocks, Tab...

Posted in Feature request: Disable images on Features, Tabs etc.

Hi Charis,

I got a feature request: It would be very cool to have an accordion (like for FAQ, ...)

...

Posted in Feature request: Accordion

Thanks, works for me :-)

Posted in Portfolio details 2: "Undefined offset: 0" on line 398 of [...]/formwidgets/Repeater.php

Hi Charis,

thanks a lot. I just got one more question: There is no such file as blocks.htm in this p...

Posted in Portfolio details 2: "Undefined offset: 0" on line 398 of [...]/formwidgets/Repeater.php

Hello Charis,

I added a "portfolio details 2"-block to my site and once I'm going to click "Add new ...

Posted in Portfolio details 2: "Undefined offset: 0" on line 398 of [...]/formwidgets/Repeater.php

Hi Charis,

for me it's just not expected behavior, as I actually choose the type of the link. If the...

Posted in Features: Wrong link after switching Link Type

Hello,

I mentioned this strange behavior at least on the Features-blocks.

How to reproduce:

  1. Add a ...

Posted in Features: Wrong link after switching Link Type