Back to Blog Tags Extension Support

billyZduke
billyZduke

The "enter tags" box on an individual post does nothing, no tags are created there, even if I resave the blogpost while text is in the tag field.

There's also no create button for tags when I click the sidebar menu item, but if I directly type /create at the end of the backend URL, I can make tags there.

Except I still can't actually tag the posts with them, cause of the aforementioned uselessness of the "enter tags" box.

I have a feeling something may be amiss with my installation? October seems to say I have version 1.2.1, and the components are showing up in the list, so I'm not sure how to fix what's wrong, or even what, exactly, is wrong on my end... Any help would be most appreciated. Thanks in advance.

Scott
Scott

I have to ask, are you pressing enter or tab in the input after typing a tag?

billyZduke
billyZduke

I pressed a lot of keys in the end. Enter was definitely one of the first ones I tried.

billyZduke
billyZduke

You might want to mention somewhere in your documentation that running composer update is required to make this plugin operational, as the tags component it uses is from another vendor and not included in the distribution/installation through an associated project.

Those of us who used the OctoberCMS installer to get up and running aren't necessarily using composer at regular intervals, so I really only stumbled across this solution by accident while dealing with another plugin installation...

1-4 of 4